Cégismertető

Kezdőlap / Cégismertető

Üdvözöljük Kedves Látogatóinkat!

Vas megye beruházásokkal foglalkozó legrégibb szervezete a Vas Megyei Beruházási Vállalat, illetve jogutódja, az 1992. március 9-én alakult Vas Megyei Beruházási Részvénytársaság magánszemélyek társaságaként.

A korábbi hagyományos lebonyolítási tevékenységünket bővítve vállalkozási elemekkel (fővállalkozás, beruházás szervezés és koordinálás, stb.), műszaki tervezéssel és kivitelezéssel foglalkozunk.

Részvénytársaságunk működése holding jellegű, vagyis az egyes profilokra önálló cégeket hoztunk létre, a VASBER ZRt. feladata a koordináció. A cégcsoport szorosan együttműködik, és konzorciumként lépünk fel a különböző pályázatokon, illetve megbízásoknál.

A tervezési és lebonyolítási területen tevékenységünk az Észak- és Nyugat Dunántúlra terjed ki, építés – szerelés területen főleg Vas megyei megbízások elnyerésére törekszünk.

Rendezett pénzügyi háttér mellett rendelkezünk a magasépítési munkák elvégzéséhez szükséges eszközökkel. A tervezési feladataink elvégzését építész illetve statikai programcsomagok segítik.

Irányító és műszaki apparátusunk kedvező koreloszlású mérnöki – technikai gárda, ahol a dinamikus fiatalok és a tapasztalt rutinos idősebbek kreatív alkotóműhelyt hoztak létre.

Ismerkedjen meg cégünk történetével, eredményeivel!

50 ÉVES A VASBER 20 ÉVES A VASBER ZRT. - JUBILEUMI KIADVÁNY

Letöltés 50 ÉVES A VASBER 20 ÉVES A VASBER ZRT. - JUBILEUMI KIADVÁNY
Széchhenyi 2020